Thursday, 17 May 2012

16 MEI 2012

assalamualaikum semua
hai korang ! apa khabar? hehe
harini aku dan kawan-2 melakukan satu aktiviti yg menarek.
ape dia?
hehe.
kitorang semua buat cupcake ! yehh
btw,tahon lepas, after SPM aku dan kwn2 dah penah try buat cupcake
bukan setakat try
mmg dah jadik dah pon.huhu
so, bile buat harini agak kelam kabut sikit lah sbb dah lupe bahan2 dan cara2 nye

okey.ini adek.dia lah yg mengadun kan semua bahan2 tu.aku arah je.haha


tepung utk buat kek :)

140 ml je.. ;P

woww.lembut kemaeeennn kiahhh ! ;D

ini icing pulak.utk buat toping !

so..ini lah hasilnya.tak de lah sehebat mane.tp okey lah :)

after siap semua2 ni.
kitorang pergi jual dekat padang perumahan ktorg
alhamdulillah semua nya laku.
ada 25 biji je..hehe
dapat lah jugak menghilangkan bosan harini kan? :)

-------------------------------------------------------------------------

sempena 16 Mei ni.
aku ambil kesempatan ini utk mengucapkann..

SELAMAT HARI GURU 
kpd semua para pendidik di Malaysia !!

di special kan kpd ;
- ibuku, Nor' Ainun bt amir
-guru2 SK Merbau Sempak 2000-2005
-ustaz2 ustazah2 SRA Merbau Sempak 2000-2005
-cikgu2 ustaz2 ustazah2 SMKA Kuala Selangor 2006-2010
-lecturer2 di Kolej Matrikulasi Selangor 2011-2012
-cikgu ajar kereta
-kawan2 yg dah banyak ajar aku
-dan lain2 lagi.. :)

terima kasih atas semua tunjuk ajar dan ilmu yg cikgu dah berikan.
saya bersyukur kerana sehingga hari ini saya still dpt belajar dan menimba ilmu
jasa dan pengorbanan cikgu2 tidak akan saya lupa dan susah utk dibalas
saya doakan cikgu-2 dan keluarga diredhai dan diberkati oleh Allah
aminnn..


sebahagian guru2 di SMKAKS.rindu mereka ;')

bebudak kelas aku bersama lecturer2 yg ajar ktorang-KMS ;')

sangat rindu saat menyambut hari guru dekat sekolah
hias dewan same-2.gaduh same-2.semua same-2
huhu.i really miss batch13
;')

p/s ; pagi tadi pergi isi borang kerja kt econsave.hope dpt lah ;P





4 comments:

Mr Anonymous said...

aloyah !! nak cupcake !! :)

pipitembam said...

hehe.boleh elfie.jempot lah dtg umah ! ;D

Cik Puan Izan❤ said...

salam kenal...sis follow blog ni yer...^__^

sedap kemain nampaknya cupcake tuh..

pipitembam said...

hehe.okey.nanti sy follow :)