Tuesday, 23 August 2011

iftar lagi dan lagi.hehe =)

salam semua.harini aku nak buat byk2 entry tauu.jadi jgn marah.sbb harini je aku rajen terlebih ! hehe

sambungan dari entry di bawah tadi..

pada 11/8/2011.aku@kami telah mengadakan 1 iftar bersama budak2 KUSISS.almaklumlahh..even kt0rg 1 bumbung tp bukan mudah tau nak jumpe semua.jadi..pada hari itu,ktorg bwk lah mknn sendiri2,makan je same2.port dipilih : cafe carina =)


ni je lah ade gambar aku.tu pon kecil sahaja.huhu

1kusiss 1semangat.batch13 forever n everrr <3

=)

pada 16/8/2011 pula ktorg 1 kelas A2P1 dijemput ke rumah puan zainab @ mentor ktorg utk iftar bersame same.hehe.banyak betul event aku kt KMS ni kann.haihh =,=

xpe xpe..baru lahh semangat kannn..hehe..

sementare menunggu manusia2 laen yg xsiap2 lagi.hehe

sedang membantu puan =)

alalaaaaaaaaa

mereka bersame puan ;))

alamakksss.bergoyang.hehe

mamat2 nihh bajet pemalu lak hari tu.huhu

makan makannn ;DD

solat terawih bersama <3

tutup pasal iftar pulak !

ni aku nak cite lg sikit ni.hehe

pada 11/8/2011 tu ada kesihatan datang.katenye sape nak derma darah pergy dewan antarez.aku pon dgn semangat nye pergy lah lepas bukak puase tu.even baru pukul 8.30..tpi barisan nye??haisyhhh.xboleh dicakap dgn kate kate.hahaha.kebetulan pula adalah beberape kwn kelas ak kt dpn ni.aku pon menyelit lahh kann.ala..nak buat bende baik kan.ape salahnye??hahaha ;))

ni iklan nye ;)

with dinie.mule2 dinie ni semangat gak.last2 dye xdpt derma sbb terbatuk dpn nurse tu.haha

mule2 chill lagi ;)

ahhhh.tidakkk.jangannnn.hahaha ;DD

sweeeet nye dinie.awwwww ;P

pada 18/8/2011 pulak.KMS wat majlis khatam quran n iftar jamaai.ala..same je mcm kt skolah dlu.tpi best gak lah sebab ktorg mkn ramai ramai kt dataran kosmik tu.memang group ktorg r paleng meriahh.biaselahh..kusiss+sg bert kann..hahahaha

19/8/2011 pulak memang semua org dah xfokus langsung lah kannn.get ready.bla bla bla..BALEKKKK.ak naek bas tauuu.hehe ;)


nak tambah lagi cket lahh.hehe
ni lah roomate aku sepanjang duduk kt KMS ni.yg aku paleng baek dgn yg pakai shawl pink tu.alaaa.xde lah cun mane.hahahahaha.gurau saje.mmg alin cun pon kann?kih3 ;))
yg tudung laboh tu nabilah n the chinese xiao wen.dorg ber2 ni xselalu ade dlm bilek.maklumlahh.wakil rakyat kann.jadi aku dgn alin je lah yg selalu ade dlm bilek tu.hehe
last word.syg mereka lahhh ;))

sekian =))




2 comments:

myherO said...

JELESSSSSSS GLER

durian pink said...

hehe.sabar mahirah.kt usim en ramai kwn2 kusiss gak.heee ;DD