Tuesday, 23 August 2011

ramadhan di KMS

assalamualaikum semua !
lame sudah aku x update blog..maklumlah budak matrix kan busy busy.hehe ;)

highlight : matrix cuti dari 19/8/2011 hingga 4/9/2011

saje lah nak riak sekejap kann.hehe.tu lah yang boleh update blog ni kannn.

first sekali..nak cerita..tahun ni first tyme lah berpuase di KMS.KMS stand for kolej matrikulasi selangor lah ! hehe. mesti lah first tyme kann.bile mase pulak ak penah dtg situ selame ni.banting pon xpernah berpijak.so for sure lahh for the first tyme kannn.hehe ;)

overall,okey lah puase kat KMS.not bad lah.sahur : dua teguk air kosong je.berbuka nasik bungkus.lauk : ikan keli.haha.tu je lah yg aku minat.tp kadang2 adelah lauk laen jugeee.heee ;D

teraweh pule kt KMS buat 8rakaat+3rakaat witir.huhu.klu kt KMS rajen betul aku buat teraweh.alhamdulillah r xpenah tinggal jemaah kecuali ade lah dalam 3 hari.hehe.

ini umi dan linda.mereka sgt excited.linda ; bru masuk islam kahh? hahaha

with linda.excited buat terawih ;)

with roomate yg gilewwww ;)

lagi sekali..hehe

with nana leman n ex-classmate dayah ;D

with shahdina n shamid ;)

with noranisa ;)

opsss.terlupa pula cerita.pada 2/8/2011 hingga 4/8/2011 telah diadekan UPS.UPS tu ujian pertengahan semester.alaaaa.aku harap2 lah dapat 4 flet ! doakan aku ea.. result dpt lepas raye nanty.huhu

sambung lagi..pada 11/8/2011 telah diadakan sesi photography untuk gambar kelas ktorg.haha.sorry lah ayat terlebih skema.maklumlah dah lame x memblogging kannn.hehe ;PP

jadi..ini lah antare gambar2 nye..

with aliah ;)

with hani n aliah ;)

my classmates

with raja.comel bukan?hehe ;D

sayangssss ;D

with intan alalala tomey tomey ;PP

with athira ;)

with hani n faizah ;)

purple theme <3

with my tenaga pelajar linda ;DD

with the both chinesse


bajet styleee.haha

mereka..mcm biase lah aku photographer.haha

happy je ;PP

<3 <3

pandang kameraaa ;D

ini budak bajet stylo.name nasrul.paleng hensem di KMS ;)

with sir nizam,library ;)

ni lah gambar yg terhasil.candiddd ;)

formal pleeesss.hehe ;)

sekian =))








3 comments:

KELI OH KELI said...

jom lawat blog khas ikan keli...macam2 ada...")

durian pink said...

hehe.jom jom ;)

muhammad nur faiz said...

intan comel lah...:) <3