Wednesday, 24 August 2011

cuti !

assalamualaikum semua.entry ke3 utk harini.hehe ;)
*entry last lah ni kot..hehe

semua org pon dah tau kan yg ktorg budak2 matrix dah start cuti dah.mmg semua org jeles bebenoww lah.peleyk betul aku.haha ;P

kalau nak cerita detail.memang banyak betul lah aktiviti yg aku dah buat selame bercuti ni kann.tolong kemas rumah je dah boleh list dlm 10 kertas mahjung.haha.anak terbaek ;PP

xdelahh.maen2 aje.so...aku nak cerita ape ea?

sabtu,20/8/2011

dengan baik hati nye,ak belanje family aku berbuka kt big plate.maklumlahh elaun kan xpernah guna lagi.jadi ape salahnye kann?haha

ktorg pergi makan dekat big plate,kg subang.korg penah pergi x?xpernah pergi nanty bg tau aku.aku boleh bawakkan.hehe ;) 1kepale RM35.mahal kann?tp just nice lahh.byk western food lahh.aku bukan minat sgt pon.kadang2 xpelah kann.hehe ;)

ni lah antare makanan2 nye

wowwww

lazat! hehe

=)

isnin,22/8/2011

ini hari yang paleng memenatkan kot.dari pagi lagi bangon,dah kene tolong mama wat sahur.pastu bangon lg sekali kene kemas2 rumah pulak.then,terus keluar pergi bank.n direct tu shah alam.actually,nak pergi glenmarie nak servis kereta.haritu dah pernah pergi dah tyme bulan3.tapi xtau lah kenape dgn haritu.boleh pulak salah jalan.dah lah aku pergi sorg2.selambe dek je masuk mane mane jalan sampai ke subang dlm 2,3 kali lah jugak kot.hahaha.padahal mudah giler kot..pastu dlm pukul 1 lebeyh tunggu lah dye servis kereta selama lebih kurang 2 jam lebeyh lahh.

alang2 dah sampai shah alam.aku pon singgah lah rumah kawan baik aku ni.hehe.actually,nak amek hadiah bufday je...tapi lame lah jugak..last2 pukul 6 baru sampai rumah..ituponn aku speeeedd gile gile.haha ;D



dear kawan baik aku (kalau dye bace) : sorry pasal haritu..aku nak cepatlahh ;((
btw,thanx 4 this present.aku simpan elok2 okeyyy.sayanggg kau.haha ;))

selasa,23/8/2011

seperti biase.pagi2 bangon buatlah kerja rumah semua semua kann.hehe.pastu dalam pukul 11 lebih aku gerak g KTM ambek aniza.pastu direct terus ikut LATAR [highway baru] pergi KS.wahhhh.memang laju lah kann.klu dulu pegi KS 40 minit.skang ikut highway 20minit je dah sampai.hehe.tujuan ak pergi KS adalah utk berjumpa ustaz saeer.macam post yg dulu.aku dah pernah buat pasal ustaz

alhamdulillah ustaz da sedar.tapi ak memang sangat tersentak lah tengok ustaz.dah jadi sangat laen.kurus.xbermaya.xboleh jalan.laen sangat sangat.tyme tu memang rase nak nanges je.tpi tahan je lahh.harap2 allah sembuhkan ustaz secepat mungkin dan ustaz dpt hidup normal kembali.aminn ;))

rabu,24/8/2011

aku baru habes menaip semua entry ni.bru pukul 12.07minit.tapi kire dah masuk hari esoknye lah kann?hehe.k lah.nak iron baju adek aku n tido.gud nyte semua ! ;))


2 comments:

Nureen Shahira and Muhammad Adib said...

alia... aku pun dah cuti gak.. sebulan wooo !!! hehheheh :P

durian pink said...

hehe.yelah.kau dah habes final kan yenn.ak xlg ;)