Thursday, 21 April 2011

ngeri lah sangat2 =O

assalamualaikum u alls..haha
bg salam dgn nada gedixx.

alang2 dpt on9 ni baik aku update lagi kan..biarlah xde orang bace pun..at least dpt isi masa lapang aku..hehe

hari tu aku balek kg,pakcik aku yg drive..perghhhh,siriyes laju gile dye bawak..tpi aku xkesah,lagi cepat sampai kan..hehe..ade sorang kawan aku tu,lepas aku dapat lesen,dye selalu ckp kat aku..
''ko bawak kereta jgn slow2 sgt tau,bwk je laju2 baru cepat sampai''
haha.memang aku ikut lah nasihat dye =)

opppssss.sebenarnye mane ade lah aku bawak laju.aku bwk slow2 je.bawak pon xpernah lebih 80KM..hahaha..percaya tak?silalh percaya.mane ade aku bawak kete laju lahh.aku sayang persona aku tu..hehe *muke paling suci ni.. =DD

ape yg aku nak cerita ni?hurmm..korg tgok jap eh gmbr2 ni..



ngeri takk??takk??kejap eh..




dah cukup lah tu..ngeri tak?ngeri kan kan?compem ade yg terus keluar dri blog aku kan??

huhu.ni yg aku nak cite ni..kan semua orang dah dgr ceramah 5 jam kan time nak ambek lesen tu..kan masa ceramah tu mcm2 peringatan dah dye bagi..tape tu lah..kalau dah name manusia..mane nak dengar..ni semua mesti kes bawak laju ni..tak bawak laju pon compem lah bwk secara merbahaya..ish3..cube byg kan kalau korg kat tmpt tu?aduh..mesti mak ayh korg sedih anak nye mati dlm keadaan mcm 2..masyallah..

selalu nye lah kann.yg mati mcm ni kebanyakannye geng2 rempit..betul ke?entah lahh.kalau ikut logik betul jugak..dulu tyme aku sekolah rendah,aku ade pergi 1 ceramah tau.tyme ceramah tu dye tunjuk video mat rempit eksiden and tunggu masa je nak mati..yg takleh bla tu,masa nak mati tu sempat lagi dye mintak rokok sebatang kat kwn dye..cessss..cilaka betul lahh..grrrrrr


tengok lah ni..ish3


aduyai makcik oiii..tak sayang nyawa ke??


ni lagi sorang..ish3


hahahaha.ni paling aku tak tahan ni.siapa lah yg edit gambar ni?hahahahaha


ni pon aku tak paham..sampai tidur pon dgn motor dye..huhu

so,sebagai pengakhiran cerita..PANDU CERMAT JIWA SELAMAT.
kepada semua kwn2 yg baru dpt lesen tu,jgn lah buat jalan raya tu macam rumah korg ye?hehehe [aku terasa..]

aku tak nak kwn2 aku mati sbb eksiden..ish3..aku kan mmg syg semua kawan2 aku..hehe

kalau korang nak baca benda2 yg lagi dasyat,klik lah blog ni..compem lah tak tidur malam korang..hehehehe



yg blog 2 ni memang aku peminat setia lahh.tak pernah terlepas baca post2 baru beliau..hehe..jgn bangga pulak ye.. :PP

aku kt kg lagi ni.nak balek selangor naik bas,pkcik mkcik nenek sepupu sepapat aku kate bahaya..so,bila mak ayah aku pun dah suruh naik flight,tak kan lah aku nak tolakkan kan?hehe ;PP

sekiann =)

10 comments:

oReO HitaM said...

Blogwalking..

Rasa nak termuntah..

durian pink said...

lahhh.relax2..hehehe ;DD

zora said...

wahhh..terbaik gle...brbngga la plak tersenarai..:P

DiDa Licious said...

hi..
bersiar-siar dr blog BA & memfollow (",)v

mohamad fazrullah said...

bapak r...gempak dowh..haha(pening pale..huhu)..aku nk gambo cmni la ntok kes mona fendy uh...hehe

myraqeela said...

nyesal aku bace..termuntah free aku..

durian pink said...

zora ; xpayah nak belagak sgt lah kannnn.hehe ;)

durian pink said...

dida ; thanx ! ;D

durian pink said...

faz ; yelah2.kalau aku buat pasal ngeri2 je nanti abes lah bl0g2 ngeri laen..terpakse tutup akaun.haha

durian pink said...

humaira ; haha..sorry ;)