Wednesday, 27 April 2011

tangan di dada mata ke atas

assalamualaikum semua.
mintak maaf lah sebab dah lame tak update.
maklum lahh sedikit busy..hehe ;)


begini lah gamaknye tajuk di atas.
ape maksud ayat tu?
hahahaha.sebenarnye aku pon baru tau maksudnye..
tu macam cara perli moden lahh..
cissss.siapelah yg wujudkan mende ni?hampeh tol ! huhu

so sekarang aku nak tujukan title ni KHAS untuk....

.


.


.


.


.


.


.



haaaaaa.inilah calonnye..adoi,bukan setakat calon dah..
maxis ni lah memang buat aku saket hati 2,3 hari ni..
hadui..nak kate rumah aku ni kg,xlah pulak..nak kate pedalaman pon,macam tak..tapi kenapelah xde line 2,3 hari ni??
mmg hari tu aku ade dapat 1 msj dri beliau yg mengatakan bahawa beliau akan melakukan bla bla bla pada 26/04/2011 dari jam 2 pagi hingga 3 pagi...masalah nye sekarang ini bukan 2 atau 3 pagi..tapi ni daripada aku solat subuh,sampailah aku qiamullail [ops,kurang pahale ;P] pon tak de line jugakk..

hadui maxis..ape ea masalah kau?tau lah dah kaya.xpayah lah nak kerek sgt !!
hahahahahahahaha

aku ni bukan ape.kalau malam2 mcm ni..memang ramai org msj aku..lagi lagi beliau...
aiceh..siape 2?haha.mane ade lahh.maksud aku kawan2 aku lah..takut ade emergency ke ape ke..kan susah..hurm..maxis,ubah lah sikap ;(


dah lah.aku xnak peke.es0k2 ade lah tu line nye..hehe
sekarang aku nak..


.


.


.


.


.


.




aku nak happy je ! hehe. es0k nak keluar g book fair.dah lame xjumpe kawan2.rindu gile kottt.haduii.tak sabarnye ;)

p/s : esok kalau ade celcom free aku nak amek ;))

2 comments:

OreO HitaM said...

Maxis SuCX..
tunggu masa nak terminate

durian pink said...

yup yup yup.tau xpe.sabo je lah =)