Thursday, 7 February 2013

UiTM

assalamualaikum semua
fuhhhh..
memang lame gila tak update blog ni..
rupe2 nye baru ingat yang masa cuti aritu kerja..
patotlah tak terupdate blog ni..hehe

so,buat semua pembaca.. *kalau ade lah..hihi*

aku sekarang belajar di UiTM Shah Alam..
yehhh..shah alam...ulanggg..shah alam..
sangat2 lah dekat dengan rumah ni kan! hehe

dengan berbekalkan result matrix aku yang tak seberapa hari tu..
dapat lah aku melanjutkan pelajaran ke alam degree..
DEGREE IN BUSINESS MANAGEMENT (FINANCE)
alhamdulillah.. :)

kalau nak cerita pasal UiTM ni memang banyak kot..
dah habes 1 sem,tapi baru aku sedar aku tak cerita ape2 dekat blog ni..hehe
jadi aku akan sambong entry lain untuk cerita kan pasal UiTM DiHatiKu ini ok? :)
ini aku selit kan lah sikit gambar2 gedik kami di UiTM..

buat makluman semua, pelajar2 IPTA degree mmg sedang bercuti sekarang
tapi uitm cuti lebih sikit! :D
lastly,cuti aku aritu start dari 20/1/2013 sampai lah 3/3/2013 ni!
oke bai :)

nak tunjuk tudung UiTM.huyoooo.hahaha

geng KMS yg 1 kuliah.ohh.kat uitm ni best sbb ramai gile kawan KMS.so xde lah macam awkward sgt kannn..hehe :D

geng mase program GTE.ehh.1 kelas kot ni.hehe

geng orentasi.hahaha :P

bebudak KMS in UiTM! =D

geng baru dekat uitm.FTJ=friendship till jannah.. kau hado? ;D

ini saja yg mampu diceritakan..
yg lain akan disambung..
hehe.bye! :)



2 comments:

selipar putih said...

huntungla dapat masuk shah alam..wey buang la verffication word ni..senang sikit nak komen,..hee

Muhammad Adeeb said...

kalu tak menyusahkan boleh tak ceritakan course outline untuk finance