Friday, 20 May 2011

semoga cepat sembuh ustaz

assalamualaikum semua.
dah banyak aku buat entry harini.tapi aku nak buat lagi.hehe

entry ni khas untuk ustaz aku..


ustaz muhammad saeer bin mungin

untuk pengetahuan korang semua.ustaz ni lah yang ajar aku subjek syariah islamiah kt sekolah dulu.tapi sy mintak maaf ustaz sy xdpt A ;(


korang tgok tu?berape rapat nye aku dgn ustaz ni.

hurm.actually..aku buat post ni sebab..
baru2 ni ade 2,3 org cikgu aku msj dan chat dgn aku.
mereka kata ustaz saeer sakit sekarang,dah masuk hospital.
masa dgr berita tu,semua org terkejut.
pehhh.tak caye pon ade..
tapi dah takdir allah kann.kita tak boleh nak tolak..

hari selasa hari tu.aku,mahirah,fitri pergi lah ke hospital klang.
walaupun time tu hujan lebat gile sampai tak nampak jalan..tapi ktorg tetap nak pergi jugak
selamat abg saudara aku yg drive.kalau tak,memang xsmpai2 lah kann.hehe




cube korang tgok gmbr tu..sedih kan?sayu kan?
hurm.masa aku jumpe ustaz,ustaz tak leh cakap pon.
katanya ustaz sakit buah pinggang+kencing manis dan macam2 lagi. *ini ank dye lah yg ckp.
tengok ustaz sampai kurus tau..hurm..sgt sedih ouh..
air mata aku siriyes bergenang.tapi xleh lah tumpahkan.nanti isteri ustaz mesti lah sedih kann.
hurm.isteri ustaz time tu tabah gile.
beliau cakap ''masa saya bersalin dulu,ustaz boleh cuti jaga sy,sekarang masa ustaz sakit sy lah pulak cuti jage ustaz sampai ustaz sembuh''
hurm.hati seorang isteri kann..

dengar2 cerita hari rabu hari tu ustaz dah dimasukkan ke wad ICU pulak.ya allah,hanya tuhan je lah yang tau mcmane risau nye hati anak2 murid ustaz ni..

ustaz terima kasih sebab dah ajar saya selama ni.sy mintak maaf jugak kalau ade buat salah.
selamat hari guru ustaz !

ya allah,kau sembuhkan lah ustaz dan kau redhai nya..





10 comments:

forever love said...

hurm.. tak sanggup nk tengok ustaz dalam keadaan cmtue.. masa kat icu tue pun lagi teruk dari nie.. hurm...

durian pink said...

hurm.betul2.kite d0a je lah yg terbaek untuk beliau ;)

EYFAalias said...

follow sini :)

http://eyfaaliasstory.blogspot.com/

blackroses said...

semoga ustaz awak cepat sembuh

izaFiza said...

semoga ustaz cepat sembuh.Amin.

lawat dr SB..=)

durian pink said...

amin..semoga ustaz cpt sembuh..

ZORA said...

semoga ustaz kamu cepat sihat k....turut simpati....

durian pink said...

amin ! ;)

dhilla nazli said...

sedihnye.. tak pernah rase smpi mcm ni.. ta mao rase pun

durian pink said...

hurm.yup2.mmg sedih.sian ustaz sy ..