Friday, 20 May 2011

semalam

salam semua ! ini entry ke2 aku untuk harini.
aku mmg saje nak buat byk2 entri harini.hehe ;)
yelahh..bile rajin dah dtg kannn =D

ini aku nak cerita pasal semalam.
semalam dgn rajin nye aku turun KS.
tak tau KS tu ape?
KS tu kuala selangor lahhh.hehe.tempat aku belajar selama 5 tahunn
wahhh.mmg rindu betul lah kann =)

tujuan utama nye mmg nak tgok wayang lah.maklumlah smlm kan cerita nur kasih dan pirare keluar.
alang2 nak masuk matrix dah ni,kene lah pergi tgok kann.hehe

selepas dapat kebenaran dari ayah aku untuk drive,aku terus lah pergi bertolak..
dalam pukul 11.30 aku pon sampai lahh ke 1plaza.beli lah 4tiket cerita pirate.
*nampaknye kene tunda lahh tgok nur kasih kann.hehe =P


memang sgt best lah cerita ni.aku bagi 10 juta bintang lahh.hahaha



kat mane eh lakonan ni dibuat?lawa gile lahh air dia.teringin nak pergi ;DD


alalala.bajet sweeet lah ni?tapi jack sparrow ni kannn.sian pompuan ni.kih3 ;PP

sebelum cerita ni mula.aku pergi tanjung karang dulu.ambek kawan2 aku.dinie dan nina.mula2 dinie je nak ikut.tapi aku paksa jugak nina ikut ! yelahhh.mane tau lepas ni susah nak jumpe dah kann.hehe

lepas abes cerita ni.kitorang pergi lah MCD KS yg baru bukak ni.besar jugak lah MCD dye.
*padahal same je mcm MCD kat tempat laen.
hahaha


ini kwn aku yg teman dari rumah.niena name nye ;)


ini lah dinie dan nina. ''hai,selamat berkenalan !'' ;PP

lepas keluar dri MCD,kitorang pon terus pergi masjid besar KS tuhh.maklumlah dah nak masuk asar dah tu.masyallahh..

bila dah selesai semua,aku pun hantar lah mereka pulang.dan aku pun pulang lah ke tempat asal..


kepade dinie ; ahhh.xde ape aku nak ckp.sbb aku jumpe kau gak lepas ni tiap2 hari.hehe

kepade nina; congrats lah dapat mktab.yelahh.result bagus kann.senang lah nk dpt mane2.aku ni result pon mcm ape je.alhamdulillah lah ade jugak org nak bagi tawaran kann.hehe.btw,jgn lupe aku tauu bile dah ade kwn baru nnty.aku syg kau !! =)





2 comments:

diba said...

wah..sy knal ngan si tudung coklat..hee

durian pink said...

hehe.mseti lah kenal kak dibahh.adek kann ;))