Sunday, 8 May 2011

SELAMAT HARI MAMA !

salam semua~

yeh.post ini special tok mama aku lah !

dah pukul 12 kan?dah kan?hehe =)



SELAMAT HARI MAMA !!

thanx 4 being my mother.aduy.banyak oh kalau nak tulis.yg penting.terima kasih lah dah mengangund+bersalin kan ala dan adek beradek yg laen.terima kasih dah bagi ala makan minum dan macam2 lah lagi.aku malaz lah nak tulis banyak2..karang menitis lak air mata ni..huhu

ala juga nak mintak maaf banyak2 lah kat mama.atas sume kesalahan yg ala dah buat kat mama.erm.yang paling penting.nak mintak maaf banyak2 sebab tak dapat keputusan cemerlang dlm SPM.ala pon tak tau la ape salah ala sampai result tu jadi teruk gile.ish3
*bergenang air mata ku..

dah lah.malas nak tulis panjang2 dah.nanti karang jadi lebih sedih.huhu
mama tunggu je lah esok ye.dapat lah hadiah.hahaha

terima kasih dan mintak maaf !

ala sayang mama sangat2 !! <3


mintak maaf ye abg kesayangan ku yg berada di perantauan.nampaknya 3 tahun kita tak beraya bersame.isk3.

ape ape pon..

i love my family much ! =)

2 comments:

zora said...

selamat hari ibu jugak...:P
wah org 1st kmen kat blog ni la...

durian pink said...

hahaha.terima kasih ! almaklumlah..blog ni xramai org terjah mcm blog beliau..hehe ;)