Tuesday, 10 May 2011

kenangan lama

assalamualaikum semua.
harini aku tak de bende nak update.
cume aku nak mengimbau kenangan kenangan lame aku je.
hehe.
siape nak tengok,tengok lah.
kalau xnak,xpe..
=)


ini time form3 aku rasa.wahhh.rindu <3








ini pula masa kite dekat kalumpang tu..gambar aku mmg selalu takde..maklumlahh selalu jadi photographer je..huhu










ni pulak gambar tyme maulidur rasul 2009.pehhhh.sume muke2 suci lagi lahh.hehe ;P




ini gambar tyme rheasele[salah eja kot.haha] sukan 2009 ;)




ini pula gambar masa kenduri kesyukuran PMR kite =)


ini mase kite ade ceramah ape ntah kat kuala selangor tu.katenye penceramah nye popular.tapi aku pun tak kenal.kih3







okey.ini pula gambar2 masa jamuan raya 2009.

dah lah.itu je dah cukup buat aku teringat ingat kat dorang semua.haduii.banyak nye kenangan kite bersame kann.ish3..rindu korang ;))


4 comments:

forever love said...

huuhu.. rindu skola juga

durian pink said...

hehehe.yup2 kak atiq.sgt rindu ;)

miSs nabilaH said...

SEDEYH sbb gamba aku satu pun x de... hahaha...

durian pink said...

aik.yeke aiman?hadui.xpe2.aku buat post baru nnty.hehe ;)