Monday, 2 May 2011

maybe for the last tyme.

assalamualaikum semua..
wargh....
lame nye aku xupdate..hehehe..
kenape eh?
entah lahh.maybe malaz kut..lgip0n on9 kejap2 je..biaselah,bagi peluang adek2 yg dok asrama balek gune kannn..hehe...akak mithali ;)

okey lah nak cerita ni..hari khamis hari tu..aku dan kawan2 KUSISS@sekolah lama gathering lahh..lebih kurang la tu kann..hehe..kitorang nak pegy PWTC,maklum lah ade bookfair kann.. ;)
kwn2 aku ni ramai yg dari kuala selangor..rasenye dalam pukul 8 lagi dorang dah naek bas kot..gile semangat kot mereka ni..pastu nak dibuat cerita..2org kawan aku ni nak merasa lah naek kereta aku pergi KTM..so,dorg berhenti lah dekat rumah aku..yg kelakar nye,dorg lambat tekan loceng kot,so,turun pon mmg jauh sikit lah dari rumah aku..hehe..aku pon terus speed amek dorang kat depan tu and bawak pergy rumah aku..kawan aku ni namenye nina n sehah..yg sehah ni xpernah pergi rumah aku..so,bagus gak lah die turun kat situ..boleh lah melawat rumah aku kannn..hehe..sampai2 je dorg kate dorg lapar,so,aku suruh r dorg makan nasi lemak..[selamat ade makanan,klu x,berlapar r dorg ;)]

alia nina ;)

alia sehah ;) [sehah begitu excited okey..hehehe ;DD]

so.sampai2 je kat KTM.kitorang b'3 dah kene tinggal dengan mereka2.hehe..so,kitorang teruskan lah perjalanan..sampai lah kat putra...

wahhhh...mcm biase lah kan..dah lame xjumpe..memang menjerit2 lah aku kat situ..hahaha..lagi 1,ramai sgt oh ! terkejut gile kot aku..aku terus membilang berape ramai yg ade..hahaha ;)
meh aku senaraikan sume yg ade..

alia-nina-sehah-aniza-ruhila-mak ruhila-farzana-khadijah-farah yunus-aina-liana safie-azila-kwn azila-aisyah hamid-syasya dan dinie-nabilah ;)

bile dah sampai pwtc,hadui..tau tau je lah..ramai gile org..aku jalan ngan nina n aniza je..aku je yg sempat beli 2 novel,sebab budak 2 org lagi tu bukan nak beli ape2 pon..huhu..last2 ktorg pergi lepak dekat THE MALL..time tu,jumpe lah ramai manusia..ex-kusiss..budak2 kusiss..macam2 lahh. ;)


dinie-chemonk
alia-nina-aniza
zana-dijah-sehah-zila

saje xnak rotate.hehe ;)

bile dah habes lepak2 kat the mall tu.sape entah bagi idea ajak g lepak kat mid pulak.aku pon on je lahh.ade lah dalam 10 org gerak mid pulak.hehe.padahal dekat mid maen bowling je ponn ;)



ini lah antara gambar2 yg sempat aku rakamkan bersame kamera aku yg tak lah sehebat DSLR tu kannn.hehe ;)

hari tu aku sampai rumah pon dekat pukul 7.selamat sempat solat asar tauuu.hehe.yg penting,happy gile hari tu..jarang sekali dapat gather ramai2 mcm ni..and maybe ni last kot nak jumpe ramai2 mcm ni..hehe..aku sayang lahhh korg semua !! =))







4 comments:

ana nurul said...

seha first yme kot..huhu ;p

durian pink said...

haha.tau xpe.memang fes tyme punn ;PP

FATIN AZILA said...

weyh,seha mnarek perhatian dgn high heels woo~~

durian pink said...

huhu.tau xpe..saje je sehah 2 ;PP