Wednesday, 11 May 2011

abang aku tersayang

salam you alls.
haha

harini aku bangun awal bukan sebab ape p0n.
ayh aku ajak makan luar harini.
aku makan dekat kedai hadi tauu.bukan hadi zainal tu..tapi ni kedai mkn kat tempat aku..mmg mak ayh aku panggil dye kedai hadi..aku pon takleh nak cakap ape lah kann.kih3 ;PP

harini mak aku nk g USA lah.haduii.jauh sungguh.dah lah pergi pon lame.
mak aku pergi dgn makcik aku je.ayah aku bukan xnak pergi,tapi dye kate dye tak mampu.
haha.ayah aku sgt poyo ;P

abg aku nak grad dah oh.hadui..aku sgt jeles lah weyh !
aku baru nak sambung study.tapi abg aku dah nak balek dah pon.
hurm.budak pandai kannn.
isk3 ;((


ni mase mule2 dulu hantar dye dekat KLIA.seingat aku tarikhnye 26/8/2009.yeh ! aku kan adek yg baek.mesti lah ingat lagi.hehe ;)


lepas abg aku pergi.kire mcm aku pulak lah jadi kakak sulung.hehe





ni pulak gambar2 dye mase pergi melancong..pehhh..memang untung lahh duduk luar negara kann..ade cuti sem terus pergi melancong..hadoi..aku xtau lah dah ke mane abg aku ni pergi melancong..yg aku tau dye mmg suke lah abeskan duet dye utk pergy jalan2.hehe


gambar ni pulak mmg aku sangat jeles lahh.nak jugak merasa salji kann.aku jumpe salji pon dkt snow world genting.sob3 ;(


ni tak leh bla sikit lah.ko ingat kerja abg aku jalan2 je ke?dye ni memang lahh.asek saket je.ini masuk hospital sbb dye nak buat gaya baru tyme swimming.tibe2 bahu dye patah.hahaha.padan muke ! ;P

main point is.aku sangat lah jeles.aku ingat lagi tyme aku dpt result tu..aku ckp kat abg aku..aku xpndai mcm dye..xdpt nak fly mcm dye..aku study dlm malaysia je lahh..hurm..sedih nye lahh..hadui,mmg buleh menanges lah klu diingat..

aku harap aku berjaya kat matrix ni.siape tau ade rezeki ke.dapat lah pergi oversea.ala..macam fatin liyana si blogger terkenal tuhuhu.yg bace blog aku ni,doa kan lah aku ye..aku pon nk belajar kt oversea juga.hehe

sekarang abg aku dah habes degree.aku pulak baru nak masuk matrix.nanti abg aku dah kerja boleh lah dye belanje aku kann.hehe.ya allah.harap2 lah aku berjaya mcm abg aku =)

2 comments:

syiera_minx said...

amiiiiiinnn~...jgn rsau ye alia ku cyg...kamu p0wn ley b'jye......ushe sgg0h2...ty ley jd ag hbt dr abg kam00oo.....sbub kamoo00 un hebat gak!!....yaken pd dri....kl0 dy ley...kam00oo un ley gak...^_^

durian pink said...

hehehe.thanx syira.syg kau lahh ;))