Friday, 15 April 2011

sesat seronok ! =)

assalamualaikum semua.
sorry lah semalam xupdate.
semalam aku pergi jalan2 lah derr.haha
ni nak cite ni...semalam penat betul lahhh.

sebenarnye,aku dgn kwn2 aku dah rancang nak g tgok wayang ke maen bowling ke.
bile pagi2 tu aku mesej dorg,semua xnak drive..eh,bukan tak nak..tapi xdibenarkan..
kawan aku khairunisa ni pulak suruh aku drive kete dye.dripade aku drive kete dye,baek aku drive kete aku kan..so,aku kol lah ayah aku..perghhh..ayah aku bagi drive ! *perasaan ketika itu sgt teruja. bhahaha
bukan nak kate aku xpernah drive kete,tapi sejak dapat lesen ni..paling jauh aku drive pon pergi rawang.itu pun sebab ada guthrie highway kan.so xde lah mak ayh aku nak risau..best gilelah bawak kereta kat highway..boleh pecut smpai 120KM/H..kah3..

back 2 the story.semalam dalam pukul 11 lebeyh.aku pon gerak lah kuar rumah dgn personakan hari mu aku tu.kah3.aku pun pergi lah ambek kawan2 aku dari rumah ke rumah..[padahal 2 org je aku g amek] hehe.nak dijadikan cerita,tempat yg kt0rg nak tuju 2 ONE UTAMA.alah,OU 2..mesti k0rg tau kan?sebenarnye tmpt tu dkt je dgn rumah kt0rg.xsmpai 30 minit punn..

selame ni,xpernah sorg pun drive pergi OU tu.so,xtau jalan lah kan..alangkah gembiranye kami dalam kereta tu.maen bantai je test2 jalan.rupe2 nye kami dah sampai KL.pas2 patah balek pergi kepong,sekali termasuk pulak bandar ape entah.haha.kitorang sesat 1 jam  derrrrr.gile best lahh.memang saje je nak bzaer minyak kan??haha.kawan aku sorg tu dah tension gile dah.punye ramai org kami kol.tpi xjumpe2 gak OU tu.

last2 setelah mengeTEST sume jalan yg ade,ktorg pun jumpe lah TOL yg kt0rg carik2 dalam 1 jam tu.hahaha
bole dah jumpe tol,mesti lah jumpe kan OU nye? =)


sebenarnye aku bukan nak sgt pon pergi OU ni..tpi kwn aku beria-ia sgt nak carik kedai jual macaroon.so,terpakse lah pergi jugak kan..hehe..sampai2 je ktorg terus solat.maklum lah dah masuk waktu zohor kan..hehe..[kami budak baik]..sebenarnye sesat lama sgt,tu yg dah smpai masuk waktu tu..hehe





aku dgn amanina pilih lah cerita ni.baru keluar kan semalam?hehe..perghhh..cuak gak sebenarnye.hantu2 dye memang menakutkan..tapi yg xleh bla tu,boleh lak ade cite pasal cinta gak dalam cerita ni..hahaha..tak paham betul aku cite melayu ni..


khairunisa pulak tengok cerita ni.dia sanggup oh tengok sorang2 semate mate nak tengok justin bieber ni.haha.apa yg best pon aku xtau lah..mintak maaf ye,saya xminat orang asing.hehe



huhu.tu je lah ceritanya.kami sempat lah jugak makan kt burger king kann.yelah.nak tunggu cite mula,lambat sgt.hehe.pastu aku pon sempat jugak singgah TUTTI FRUTTI tu.wahhh,jaukun kejap.aku org kampung.so,xpernah pergi situ..not bad lah aiskrim dia..sedap ! hehe

[malaz nak rotate]

tu je lah cerita semalam.hehe.memang seronok lah.diyana jangan jelez eh xdpt ikut.siape suruh xnak ikut.hehe.yg xboleh lupe nye sesat lah kann.1 jam tuhh.tapi itu boleh jadi pengajaran kat aku,sebab aku dah ingat dah sume jalan kat KL tu.hehe.s0,sape2 yg nak ajak aku kuar lagi,boleh lah.hehe.bye2 =)









9 comments:

this is life said...

ngex,,,asal byk no name ak kt dlm ni,,,segan tw

this is life said...

ngex,,,asal byk no name ak dlm nii??segan tw

nabila_alia said...

haha.sje nk bgi kau glamorrr ;)

diyanah dzai said...

alia !! haha, lain kali guna gps doe :)

nabila_alia said...

hahaha.mule2 dah confident dinie.sekali xjumpe2.bile crik GPS dlm kete,xbwk lak.. ;PP

Aisyah Hamid said...

jln kat KL kene pandai derr.. amatur mcm kau.. mmgla sesat.. tp not bad.. ak xnk naik kete ngn kaula.. hahaha

nabila_alia said...

hahaha.derr.fes tyme lah.lepas ni ckp je nk g mne.aku leh bwk.tpi support minyak lah kan..haha..kau xnak naek sudah..weekkkk ;PP

mohamad fazrullah said...

tu la..pengajaran nye kat sni..jgn pegi nek kete..nek moto,,kompem x sesat punya,,,hak6! tp en,lg best g ou than mid n time square..da la dkat(save wit tambang)..tgok wayang murah lak uh(jimat singgit)..hehe..nk men boling sbelah je..syok beb g sne..hehe(tp,penat g jln2 1 ou..huhu)

nabila_alia said...

hehe.yelah faz.nnty aku pergi naek aeroplane.bru meriah cket ! aah aah. ou agy best.nak pergy pun senang..hehe